Skal du bruge en dygtig tømrer, så er du havnet det rette sted.

Ring idag på telefon: 40 73 03 88

​Firmaprofil

Hvem er vi?

Harresø Byggeforretning ApS er et tømrerfirma, der gennem 35 år har opbygget en stor erfaring. Vi bygger på tillid og faglig dygtighed.

Harresø Byggeforretning udfører tømrerarbejde i fagentreprise samt hovedentreprise og totalentreprise for private kunder, erhvervslivet og det offentlige.

Vi har til huse i en moderne produktionshal i Givskud, hvor vi producerer del-elementer til alle former for byggerier. Her produceres også elementerne til vort unikke otte-kantede byggesystem, hvor konstruktionen er selvbærende og derfor kan indrettes fuldstændig efter kunden ønske og behov. Otte-kanterne opføres både som skoler, institutioner og privat boliger.

Totalentreprise​

Vi har gennem tiden oparbejdet en bred erfaring med totalentrepriser, og på baggrund heraf har vi et godt samarbejde med dygtige og kompetente under-entreprenører.

Vi tilbyder derfor byggeri i totalentreprise, således at kunden ikke skal forholde sig til mere end et firma i byggeprocessen

Medarbejdere

I Harresø Byggeforretning lægger vi vægt på

  • høj faglighed iblandt vores tømresvende
  • faglig dygtig byggeledelse
  • at byggeprocessen er en positiv oplevelse for bygherre og håndværkere

Nøglen til dette er, at der i hele organisationen hersker et godt arbejdsklima, hvor medarbejderne føler sig værdsatte.

Harresø Byggeforretning er en uddannelsesvirksomhed, der op gennem tiderne har uddannet utallige lærlinge. Vi vil gerne bidrage til, at vore unge mennesker får en god og alsidig uddannelse, og vi har hele tiden lærlinge tilknyttet firmaet.

”Rygraden” i Harresø Byggeforretning er ca. 15 medarbejdere, bestående af lærlinge og tømrer-svende samt ledelse.

Kundebetjening​

Det er kendetegnende i Harresø Byggeforretning, at vi sætter en ære i at betjene kunderne professionelt og med respekt, uanset om opgaverne er små eller store.

Vi tilbyder håndværker Garanti​

​Vi gør visioner til virkelighed

Harresø Byggeforretning ApS har udviklet et koncept, der består af otte-kantede huse, der er selvbærende og med en meget lav driftsøkonomi.

Vore bygninger leveres som lavenergi eller passivhuse.

Vi har et tilbud du ikke kan sige nej til.

​Harresø Byggeforretning ApS

​Håndværkervej 5

7323 Give

Tlf.: 40 73 03 88

E-mail: sps@harresoe.dk

Created and hosted by DanaWeb A/S